Είσοδος Μελών



splash_2

Γρήγορη Αναζήτηση Προϊόντος






Γρήγορη Αναζήτηση Επιχείρησης







Τι είναι το promitheytis.gr?

Ο promitheytis.gr είναι ένα έξυπνο και ξεχωριστό marketplace, που δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει ακόμα πιο κοντά τους προμηθευτές ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφέ και γενικότερα χώρων μαζικής εστίασης με τους πελάτες τους.

 

Για ξενοδόχους - εστιατόρια - καφέ

Δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες, μέσω ενός πλήρους, σύγχρονου και λεπτομερώς ενημερωμένου καταλόγου προμηθευτών, να περιηγηθούν και να αναζητήσουν προϊόντα και υπηρεσίες που είναι απαραίτητα για την οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησής τους. Επιπλέον, μέσω της δωρεάν και εύκολης εγγραφής τους έχουν μοναδικές  δυνατότητες χρησιμοποιώντας την επιλογή «ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!». .

 

ΖΗΤΗΣTE ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Υπηρεσία που παρέχεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες (ξενοδοχεία –εστιατόρια - καφέ).

Mέσω της υπηρεσίας αυτής ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει τις συμφερότερες τιμές για προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και να λαμβάνει άμεσα τις προσφορές στο mail του. Από την πλευρά τους οι προμηθευτές που σχετίζονται με τα συγκεκριμένα προϊόντα και είναι καταχωρημένοι στο promitheytis.gr, θα ενημερώνονται μέσω email   για το ενδιαφέρον του χρήστη.

 

Πως λειτουργεί

Ο χρήστης αφού κάνει login, επιλέγει το εικονίδιο «ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!». Στο ήδη διαμορφωμένο πεδίο επιλέγει τo προϊόν που τον ενδιαφέρει  και κατόπιν συμπληρώνοντας τις όποιες λεπτομέρειες επιθυμεί το αίτημα του στέλνεται αυτόματα σε όλους τους καταχωρημένους προμηθευτές που σχετίζονται με το υπό ζήτηση προϊόν.

Η κάθε ζήτηση προσφοράς θα αφορά μόνο ένα προϊόν.

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των προσφορών που μπορεί να ζητήσει κάποιος χρήστης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μέσω της υπηρεσίας αυτής ο χρήστης θα μπορεί να ενημερώνεται άμεσα για τις προσφορές τις οποίες έχουν δημοσιεύσει οι καταχωρημένοι προμηθευτές.

 

Για προμηθευτές

- Δίνει τη δυνατότητα πλήρους προβολής της επιχείρησής τους με στοιχεία όπως: λογότυπο, πλήρης στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, φαξ, ιστοσελίδα, κ.λπ.), ονομαστική περιγραφή προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών (keywords, λέξεις κλειδιά).Με τις λέξεις «κλειδιά» θα γίνεται η αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών από τους χρήστες.

Πλεονεκτήματα:

- Κατηγοριοποίηση ανά είδος.

- Συμμετοχή σε περισσότερες από μία κατηγορίες, ανάλογα με τα προϊόντα - υπηρεσίες του προμηθευτή.

- Δυνατότητα λήψης αιτημάτων προσφορών από τους χρήστες*.

- Δυνατότητα δημοσίευσης προσφορών που αυτόματα θα στέλνονται με newsletter στους εγγεγραμμένους χρήστες αλλά και στη δυναμική βάση δεδομένων της KSD (περίπου 10.000 παραλήπτες), η οποία συνεχώς θα εμπλουτίζεται*.

* η υπηρεσία παρέχεται σε silver και gold μέλη

 

Κατηγορίες προβολής προμηθευτών

Member:

-Προβολή της επιχείρησης ως εξής: λογότυπο, πλήρης επωνυμία, διακριτικός τίτλος, διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, ιστοσελίδα, email, ονομαστική περιγραφή προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών βάσει keywords, με τα οποία θα γίνεται και η αναζήτηση από τους χρήστες.

-  Συμμετοχή σε περισσότερες από μία κατηγορίες ανάλογα με τα προϊόντα - υπηρεσίες του προμηθευτή.

 

Silver member:

- Προβολή της επιχείρησης ως εξής: λογότυπο, πλήρης επωνυμία, διακριτικός τίτλος, διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, ιστοσελίδα, email, ονομαστική περιγραφή προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών βάσει keywords με τα οποία θα γίνεται και η αναζήτηση από τους χρήστες.

- Συμμετοχή σε περισσότερες από μία κατηγορίες ανάλογα με τα προϊόντα - υπηρεσίες του προμηθευτή.

- Δυνατότητα δημοσίευσης μία προσφοράς ανά 3μηνο, η οποία θα αποστέλλεται στη βάση δεδομένων της KSD (περίπου 16.000 παραλήπτες) και θα παραμένει ενεργή στο πεδίο «ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ» για μέγιστο χρονικό διάστημα ενός μήνα, δίνοντας έτσι επιπλέον τη δυνατότητα ενημέρωσης όλων των επισκεπτών του promitheytis.gr.

- Δυνατότητα λήψης αιτημάτων προσφορών από χρήστες μέσω του «ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!».

 

Gold member:

-Προβολή της επιχείρησης ως εξής: λογότυπο, πλήρης επωνυμία, διακριτικός τίτλος, διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, ιστοσελίδα, email, ονομαστική περιγραφή προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών βάσει keywords με τα οποία θα γίνεται και η αναζήτηση από τους χρήστες.

- Συμμετοχή σε περισσότερες από μία κατηγορίες ανάλογα με τα προϊόντα - υπηρεσίες του προμηθευτή.

- Δυνατότητα δημοσίευσης μίας προσφοράς ανά μήνα, η οποία θα αποστέλλεται στη βάση δεδομένων της KSD (περίπου 16.000 παραλήπτες) και θα παραμένει ενεργή στο πεδίο «ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ» για μέγιστο χρονικό διάστημα ενός μήνα, δίνοντας έτσι επιπλέον τη δυνατότητα ενημέρωσης όλων των επισκεπτών του promitheytis.gr.

- Δυνατότητα λήψης αιτημάτων προσφορών από χρήστες μέσω του «ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!».

Για περισσότερες πληροφορίες: KSD Business Solutions, τηλ. 2102117676,     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

 
Αρχική | Όροι χρήσης                                                                                                                                                                copyright 2011 promitheytis.gr | design by onsite.com.gr
RocketTheme Joomla Templates